Tom handlekurv

Tjenester

Forsiden / Tjenester
KLIENT
Actit kan tilby klienter fra alle de største PC-produsentene som HP, Lenovo og Dell. Actit kan levere produkter direkte fra fabrikk eller bufferlager, med en meny av tilleggstjenester som tyverimerking, lasting av image, avemballering med mer.

AV-INSTALLASJON
Vi har produktspesialister med unik dedikasjon og produktkunnskap for audiovisuelle produkter. Actit leverer hele pakken fra befaring til installasjon av avanserte AV-installasjoner.

PROGRAMVARE
Det benyttes i dag mange ulike typer programvare ute i bedriftsmarkedet. Actit er tilknyttet en rekke større softwarehus i Europa og kan levere et stort utvalg software til konkurransedyktige betingelser. Prøv oss!

FINANSIERING OG LEIE
Stadig flere velger å leie sine teknologi-investeringer. Argumenter som forbedret likviditet, mindre kapitalbinding, handlefrihet og bedre nøkkeltall taler til fordel for leie.

DATAROM
Et bredt spekter av produkter, programvare og tjenester knyttet til servere, lagringsløsninger, datakommunikasjon, strøm og sikkerhet.

PRINT OG KOPI
Du kan velge mellom en rekke service- og forbrukstjenester som ivaretar drift og utvikling av din virksomhets printløsninger. Actit leverer utstyrsforvaltning, rekvisita, driftsavtaler, leie med mer.

TJENESTER
Vi har inngått strategiske partnerskap med produsenter og konsulenthus med spisskompetanse innenfor rådgivning, konsulenttjenester og service. Actit tar ansvaret for hele leveransen fra tilbud blir gitt, til leveransegodkjenningen er signert.

TILBEHØR
Mange bedrifter har et relativt stort behov for mindre strategiske produkter som datarekvisita og datatilbehør. Selv om en kabel har lav pris, kan det være kritisk i en større sammenheng. Vi tar derfor leveranse av disse produktene på alvor. Vi tilbyr et bredt varespekter med lagerførte produkter, for å kunne levere til deg neste dag.